Minun Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto on rakas

Tulevien viikkojen aikana tulen julkaisemaan blogikirjoituksia, joissa teen nostoja omasta visiostani Suomen Nuorisovaltuustojen Liitosta. Visio löytyy osoitteesta bit.ly/alinannuva

Tässä blogissa käsittelen visiosta teemaa Rakas.

Viime viikot liitossa ovat olleet todella rankkoja. Liiton nykyisestä tilanteesta sekä tulevaisuudesta on puhuttu paljon. Myös liiton vahvuuksista sekä liiton ongelmista on puhuttu paljon. Olen viime viikkojen aikana kohdannut kaikenlaisiaa huhuja liittyen esimerkiksi omaan puolueeseeni, äänestäjämäärien manipulointiin sekä lahjomiseen. Minusta on levitetty todella runsaasti perättömiä huhuja, mikä kertoo siitä, ettei liiton toimintakulttuuri ole terve. Tähän tarvitaan muutos.

Olen ollut liiton jäsenenä viisi vuotta, josta viimeiset kaksi olen ollut aktiivisesti mukana toiminnassa. Liiton tapahtumissa olen tutustunut aivan mahtaviin ihmisiin ja liiton kautta olen oppinut todella paljon. Liitto ja paikallinen nuorisovaltuustotoiminta on kasvattanut minusta vaikuttajan. Haluan ja todellakin toivon, että liitto pystyy myös jatkossa kasvattamaan meidän nykyisistä sekä tulevista jäsenistä aktiivisia yhteiskunnallisia vaikuttajia. Se on yksi meidän tärkeimpiä tehtäviä.

Kevään Aktiivipäivät ABC:lla pääsin kouluttamaan noin sataa uutta nuorisovaltuustotoimijaa vaikuttamisen eri keinoista. Koulutettavista nuorista paistoi aito innokkuus ja motivaatio oppia uutta. En voi sanoilla kuvailla, miten iloiseksi tämä saa minut. Haluan, että liitto pystyy tarjoamaan näille innokkaille uusille toimijoille eväät ja tarvitsemansa tuen valloittaa maailma.

Motivaationi lähteä viemään eteenpäin suurta muutosta parempaan suuntaan liitossamme on joka päivä entistä korkeampi. Olen saanut paljon yhteydenottoja ja tsemppejä, jotka antavat hurjasti energiaa. On sanomattakin selvää, että jäsenemme kaipaavat liittoa, johon luottaa ja joka tukee heitä. Liittoa, jossa saa olla oma itsensä ja kasvaa vaikuttajaksi porukassa joka auttaa eteenpäin. Sitä se ei valitettavasti ole tällä hetkellä. Mielestäni Suomen Nuorisovaltuustojen liitto voisi olla tätä ja paljon enemmän.

Minun Suomen Nuorisovaltuustojen liittoni on minulle rakas, ja sen vuoksi teen kaiken tämän. Siksi olen ehdolla puheenjohtajaksi.

Liittokokouksessa 8.9. päätetään liiton tulevaisuudesta. Äänestä muutoksen puolesta.

 

P.S. Huomenna vastailen vielä kysymyksiin Snapchatissa, laittakaa niitä tulemään tästä!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: